​Ring os op

Tlf.: 22 82 17 31

Kontakt os

Klik dig videre her

Facadebeklædning af erfaren blikkenslager

Hos Grønbæk Blikkenslager ApS i Ans By, Kjellerup nær Silkeborg kan vi lave enhver form for facadebeklædning. Grønbæk Blikkenslager er et klassisk blikkenslagerfirma, der har specialiseret sig i alle former for udendørs blikarbejde, herunder renovering og opsætning af facadebeklædning. Vi laver naturligvis også tagrender, nedløb og inddækning af kviste eller tage.

Vælg naturskifer eller zink som facadebeklædning

Vi anbefaler facadebeklædning i naturskifer eller zink, eftersom disse materialer sikrer dig en vedligeholdelsesfri facade i et materiale, der er holdbart og forbliver kønt i mange år ind i fremtiden. Du skal hverken tænke på rensning eller maling, eftersom facaden forbliver så god som ny. Derved sparer du både penge og tid, selvom din nye facadebeklædning skal holde i mange år.

Blikkenslagermester Heinrich Fogh har snart været 30 år i branchen og har derved oparbejdet en lang og bred erfaring med alt inden for blikarbejde. Vi arbejder med materialer som for eksempel skifer, zink, aluminium og kobber. Og vi starter enhver opgave med en grundig drøftelse om valg af materialer, farver og design. Det er din garanti for et solidt håndværk og en flot facadebeklædning, som du vil holde af i lang tid ind i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud på facadearbejde

​Du er velkommen til at kontakte os hos Grønbæk Blikkenslager ApS for at få et uforpligtende tilbud på facadearbejde. Du kan ringe til os på telefon 22 82 17 31, men du kan også skrive til os på info@gronbaek-blikkenslager.dk. Derpå kan vi mødes for at få en grundig drøftelse af dine ønsker og behov.

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 22 82 17 31, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firmanavn & CVR​

Grønbæk Blikkenslager ApS

CVR: ​32884741